F A R M H O U S E | L I V I N G R O O M

The Johnson family decided to have a “stay-cation” this year and make their living room a retreat to enjoy all year! We worked all summer together to complete this space, and let me say… IT. WAS. WORTH. IT! This room is fresh, inviting, and comfortable!

B E F O R E |

before2beforebefore3

A F T E R |

after4after3after8after2after5

T H E  D E T A I L S |

1 thought on “F A R M H O U S E | L I V I N G R O O M

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: